Óvodai papírtorta

Mivel Peti lesz az első szülinapos az oviban, ezért készítettünk neki egy papírtortát, amin a gyertyákat mindig meggyújtják az óvonénik az épp szülinapot ünneplő csemetének.
/ Akinek  óvodás korú gyerkőce van, az tudja , hogy igazi tortát bevinni az oviba nem szabad. Mivel egy valamirevaló szülinap torta nélkül semmit sem ér, mi így  ( is ) biztosítjuk az ünnepi hangulatot, az ízeket pedig aprósütivel pótoljuk:-) /



Hamarosan felteszek majd jobb képet is , de most frissen -ropogósan fotóztam. Persze éjszaka van, mert az ilyesmire csak ilyenkor jut idő, viszont a fényviszonyok ilyentájt nem épp ideálisak:-(
No, meg terítőt sem volt kedvem cserélni... Így kicsit tiri-tarka az összhatás. Terveim szerint készül még egy óriás papírtálca tortapapírral díszítve. Reméljük, kapható ekkora tortapapír:-)

Nem kapható:-(  , de azért az ígért képet felteszem:

2 megjegyzés:

Era85 írta...

Ez nagyon tuti! Nálunk az oviban mindenkinek vinni kell tortát, persze házi készítésűt. Ezt ebéd vagy tízórai után közösen megeszik.

Enca írta...

Nagyon tetszik, megcsinálom az ovisokkal a babaszobába.
Mivel készítetted rá a tejszínhabfodrokat?

Nálunk mindenki hoz tortát, de nem lehet házi készítésű, mert kell a blokk (túl sok szalmonella és egyéb gyomorrontásos eset volt, így védi ki az óvoda vezetősége, hogy más tortája miatt az ovié legyen a felelősség).

Megjegyzés küldése